onsdag 29 augusti 2012

Värme på övre plan.

Under dagen har vi lyckats med att få cirkulation i golvvärmen på övre plan. Även om det krävdes lite konsultation så fick vi fart på systemet. Det känns bra att få göra dessa moment på egen hand då man tvingas lära sig systemet och pannan bättre. Om det händer något kan man köra viss felavhjälpning själv och inte få panik om det är minus tio ute en fredagskväll. Det krävdes en del luftning samtidigt som man justerade trycket i systemet kontinuerligt. Ytterligare en milstolpe är uppnådd.

Dessutom har vi öppnat upp mellan våningarna och byggt staket även om staketet är tillfälligt i väntan på att vi få klart det riktiga. Det känns ganska annorlunda nu när man kan se sex meter rakt upp i ryggåstaket när man kommer in genom dörren. Det ger en härlig rymd samtidigt som vi får in mycket mer ljus i hallen. Ventilationsarbetet fortsätter även framåt. Mycket rör blir det med FTX.

Så här har det sett ut med OSB som skydd mellan våningsplanen i hallen.


Numera möts man av denna vy. Staket är tillfälligt även om stolparna är klara.


Nu ger även spottarna ljus åt nedre plan.


Mot balkongen.


Isolering nu även i badrummet. Förberett med spottar.


Ventilationsarbetet fortsätter. Håltagning för FTX-ventilering i garderoben i hallen. Det kan vara skönt att ventilera alla blöta ytterkläder. Spännande att det även skall in avlopp till badrummet i detta bjälklag korsat med FTX.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar