onsdag 8 juni 2011

Husets element på plats.

Under helgen så fick vi hjälp med att sätta ut elementen till huset. Vi var ute och kontrollerade måtten efteråt och kan konstatera att det slår på 5 mm i alla riktningar inklusive diagonalerna. Det är väl att anse som mycket bra. Under kvällen var jag också ute och lade klart isoleringen till garaget. Nu är garaget färdigt för montering av golvvärme. Lite kul att se att det första huset i området är på plats. Det kom under dagen och är i princip klart utvändigt bortsett från takpannor. Det blir lite mer motiverande när man ser andra hus som tar fart i området. Dessutom beställdes fönster till hela huset i veckan. Det blir i Elitefönster, aluminium med spröjs.

Husets element på plats. Utbyggnaden närmast blir plats för matbord.



Så här är tanken att utbyggnaden och huset skall bli baktill. Vi kommer dock ha något mindre fönster på andra planet. Fantastiskt fint hus i övrigt i klassisk New England stil. Det är sådan hus som får en att hämta motivation när man skottar makadam i värmen..


Garaget är isolerat. Hålet är förberett för en  nedfälld saxlyft. Nu är det slut med att ligga på knä och byta däck med domkraft...


Första huset i området på plats. Det gick snabbt.. Det är skoj nu när det börjar hända en del i området.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar