torsdag 20 december 2012

Äntligen leverans av soffa!

Då kom så slutligen den efterlängtade soffan. Det är alltid svårt att veta hur stor volym den tar av rummet. Vi blev dock nöjda och den känns ganska lagom. Bråket har redan startat om vem som har besittningsrätt till divandelen. Förutom soffan fick det bli nytt bord, lampa och matta. Mattan går i silver och turkos som i tapeten. Vi har även passat på att behandla golvet med hårdvaxolja. Vi har trots allt bott i huset snart ett år så nu börjar även visst underhåll. Det blev skillnad och golvet blev mer tåligt mot vatten m.m. Värmen i huset har nu efter mycket justerande blivit mer stabil.  Man börjar lära sig pannan mer och mer. Får hoppas att jag inte slutar som någon värmepumpsmupp. Jag har väl dock goda förutsättningar för att bli det tyvärr.



Soffan äntligen på plats.


Lite mer ljus. Elektrikern lyckades givetvis pricka så att lampan kom i centrum av bordet. Tur skulle jag säga även om han såklar inte anser det...


Kristallkronan som senast sågs i torner på Kungsgatan har nu åter gjort comeback. Det krävdes llite ny el m.m. Nu blir svårigeheten att bestämma vilken lampa som får hänga var. Mitt mandat tog slut vi eljobbet ;).

Julgranen på plats. I år har barnet stått för utsmyckningen utan att herr pedant utjämnar och efterjusterar (än så länge i alla fall).


Julstämning


1 kommentar:

  1. Hej
    VIlket underbart golv ni har. Vilket märke är det på golvet?
    Mvh Johanna

    SvaraRadera