söndag 16 december 2012

Julen närmar sig.

Efter lite läsande och fixande lyckades vi nu kunna lägga in bilder som jag inte lyckades publicera tidigare. Nyckeln till framgång verkar vara komprimering. Vi hoppas att det funkar med detta tillvägagångssätt. Det stora fritidsintresset är för närvarande snöskottning. Med all den energi vi lagt på att flytta snö hoppas vi att vi får en vit jul. Det har vi gjort oss förtjänta av. Vi kämpar på med julpyntning och jobbar vidare med småfix främst nedre plan inför jul. Kommande vecka väntar vi leverans av den nya soffan. Sju veckors leveranstid borde inte accepteras men vad gör man när man vill ha ett visst tyg. Så länge vi får den innan jul finns ingen anledning att brusa upp.


Julstjärnor på plats. Det tog lite tid att fixa till längden på alla sladdar. Förhoppningsvis har vi igen det kommande år. Nu ångrar vi inte extra uttag ovanför fönstren.


Klinker innaför dörren är nu klart efter letande efter rätt granitplattor. Flytspackling gjorde att vi fick en jämn övergång mellan plankgolv och klinkers.


Trappräcker och med egentillverkade stolpar börjar ta form.







 


8 kommentarer:

  1. Så otroligt fint ni har fått det!! :-) Vi sitter fortfarande i vårt hus och är bittra över att vi inte var försäljningsklara innan lågkonjukturen. ;-) Vi ska göra ett försök nu i vår och hoppas på det bästa. Tomt nr 21 försvann har vi sett, men det finns fler.
    Ha nu en fantastisk jul så ses vi kanske till våren. :-) Kram Sandra och Johan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på er. Tack! Vi får hoppas att marknaden tar fart igen efter nyår. Jag tror den låga räntan hjälper er i vår. Vi håller tummarna. Det finns många trevliga tomter kvar så det finns garanterat någon som kommer passa er. Ha en trevlig jul ni också och knacka på om ni har vägarna förbi och kollar tomter. Vi är hemma hel julen, skönt..

      Radera
  2. Åh vad fint ni har! Längtar efter att komma och se huset igen till våren! Och kanske lite efter er också ;)
    Ja bilderna måste man förminska innan man laddar upp dem, tar sjukt mycket serverplats annars... Jag gjorde samma misstag.
    Kraaam!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi saknar er också. Det är ni som saknas för den totala julstämningen skall uppnås. Jag har försökt lägga in på din fina blogg men inte lyckats tror jag med mitt senaste inlägg om vår utlysta Bernholc fototävling. Hälsa alla! Kramar från oss.

      Radera
  3. Hej, Det var tusan vilket hus det blev. Snyggt! Har själv byggt en del så jag vet vilken enorm planering, tid och engagemang som ligger bakom detta bygge. God Jul ! /Fredric G

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Fredric, kul att ses igen. God Jul på dig också. Jag återkommer efter jul till dig. Ljusstaken blev kanon. Den kommer på bloggen snart.

      Radera
  4. Så fint det är bästa Henrik och Malin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma Camilla och tack för senast.

      Radera